Home

Tuinieren doe je natuurlijk met Naturen

Een uitgebreid gamma speciaal ontwikkeld om op een natuurlijke manier de schoonheid en gezondheid van jouw tuin te garanderen.  

Efficiënt en verantwoord tuinieren is een uitdaging, maar met Naturen geen mission impossible!

Genieten

Lekker, verrukkelijk, smaakvol, overheerlijk… Niets is beter dan plezier te scheppen in het zelf planten of het afwachten van de eerste vrucht die ontpopt tijdens het groeiproces, de oogst en vooral de smaak die je achteraf proeft. Ecologisch tuinieren staat immers gelijk aan genieten van het beste uit eigen tuin!

De natuur inspireert

Zoek je een evenwicht tussen een gezonde tuin en verantwoorde tuinproducten? Naturen biedt je de oplossing! Onze organische meststoffen kunnen toegepast worden in de biologische landbouw*. De basis van de Naturen producten vindt zijn oorsprong in de natuur, uit planten, mineralen of levende organismen. Wacht niet langer, ga aan de slag en oogst met plezier!
* Conform EG-verordening Nr. 834/2007

moestuin

Plezier

Als de dagen langer worden willen we er optimaal van genieten! Wat is er beter dan je na de hectiek van de dag terug te trekken in je tuin? Even op adem komen, genieten van leuke familiemomenten onder de zon of je groene vingers inzetten om te tuinieren, proeven uit de moestuin, tal van nieuwe geuren, het groeiproces van eigen kweek…’s Zomers is jouw tuin de place to be!

Efficiëntie

Je boekt pas resultaat door te vertrouwen op doeltreffende tuinproducten. Dat hebben onze experten goed begrepen! Bij de ontwikkeling van het Naturen-gamma kreeg de oorsprong van de grondstoffen alle aandacht, ook handige verpakkingen, gebruiksvriendelijkheid en de optimale werking. Alle producten worden getest in erkende onderzoeksstations, om je de beste resultaten te kunnen garanderen. Naturen is immers efficiënt van nature!